2021 Staj Seferbirliği Duyurusu

Staj Seferbirliği kapsamında stajı kabul alan öğrencilerimizin bölümüne, daha önce staj yapıp yapmadığına, kaçıncı stajı olduğuna, gönüllü/zorunlu stajı olup olmadığına bakılmaksızın sağlık sigortası Kayseri Üniversitesi tarafından ödenmektedir.

Teklif gönderen kurumların staj başlatma faaliyetleri birbirinden farklı işlemekle birlikte süreç takibinin öğrenciler tarafından yapılması gerekmektedir.

Sigorta giriş işlemlerinin başlatılması için; staj kabulü yapan tüm kurumların stajı kabul aldığına dair resmi yazıyı Kayseri Üniversitesi Rektörlüğüne bildirmesi gerekmektedir. Lütfen staj onayı aldığınız kurumdan, ‘’Stajı Kabul Aldığına Dair Yazı’’ hazırlayarak EBYS üstünden Kayseri Üniversitesi Rektörlüğüne göndermelerini talep ediniz. Kurumların staja kabul aldığına dair yazıyı elden teslim etmek zorunluluğu bulunmamaktadır. Öğrencilerin sksd@kayseri.edu.tr mail adresine kimlik fotokopisi ve çalışma tarih aralığının bulunduğu staj kabul belgesini göndermeleri gerekmektedir.

Staj sırasında öğrenciliğin devam etmesi zorunludur. Mezun olmak üzere olan ön lisans 2. sınıf ve lisans 4. sınıfların aşağıdaki kanallar  üzerinden iletişim kurması gerekmektedir.

Stajla ilgili gerekli evrakları staj başlangıç tarihinden belli bir süre önce teslim etmeniz gerekmektedir. Muhtemel aksaklık ve zorlukların mesuliyeti öğrencilere aittir.

Staj Seferbirliği ile ilgili destek almak için aşağıdaki kanallar ile bizimle iletişime geçebilirsiniz;

• @kayukariyer Instagram ve Twitter hesapları,

• kariyer@kayseri.edu.tr mail adresi,