İKAF 22'ye Son 2 Gün!

İç Anadolu Kariyer Fuarı 16-17 Mart 2022 tarihlerinde Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde Erciyes Kültür Merkezi’nde 13 üniversitenin paydaşlığı ile düzenlenecektir. Fuara bölge üniversitelerinden 20 binden fazla öğrencinin katılması beklenmektedir. Katılımcı firma ve kurumlara Kayseri Erciyes Kültür Merkezi (EKM) 2 gün boyu stant açarak İç Anadolu Bölgesi’ndeki 13 üniversitenin farklı bölümlerinden katılım gösterecek öğrencilere ve mezunlara kendilerini tanıtma olanağı verilecektir.

Fuar kapsamında katılım sağlayacak öğrencilerimizin öncelikle henüz üye olmamışlarsa Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla geliştirdiği ‘Yetenek Kapısı’na https://www.yetenekkapisi.org/ linkinden üye olmaları gerekmektedir. Yetenek Kapısına kayıt yapan öğrenciler İç Anadolu Kariyer Fuarı’na da kaydolduktan sonra alacakları QR kodunu fuar girişinde okutarak katılım sağlayabileceklerdir.

14 Mart 2022 Pazartesi