"Kayseri Kariyer" Projesi Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Kariyer Merkezimizce koordine edilen ve öğrencilerimizin iş bulma ve staj imkanlarını artırmaya yönelik başlatılan "Kayseri Kariyer" projesinin bu ayki toplantısı üniversitemizde yapıldı.

Toplantı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Semra Aksoylu başkanlığında Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Kayseri OSB, Kayseri Mimarsinan OSB, Kayseri İncesu OSB ve KAYMEK yetkililerince gerçekleştirildi.

Web Yazılım Uygulamaları ve Lansman Faaliyetleri kapsamında değerlendirmelerde bulunulan toplantıda Projenin lansmanın ve protokol imzalarının 9 Kasım 2021 Salı günü Kayseri Büyükşehir Belediyesinin KAYMEK İhtisas Merkezinde yapılması kararlaştırıldı.

06 Kasım 2021 Cumartesi